Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Bünyeda yangın çıkması halinde alev ve duman yangın bapsı yardımıyla özelliklerine ilişkilı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve sair alanlara yayılması engellenir.

Olası bir felaketle mukabillaşıldığında örgüda kâin insanların hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi dâhilin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine müsait olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dönem sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Taban kattaki dükkân ve benzeri yerlerde nüfus adetsı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama açılan kapıya olan uzaklık 25 m’den az ise, bina dışına bir numara çıkış yeterli akseptans edilir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşen bu tür bapların en cesim üstünlükı kötü sızdırmaması ve makul derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları tombul insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı balaban binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Derece: Haberde adı sabık şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak alfabelmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve ayaında hiçbir cenahıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı duvar ve en azca 90 dakika dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile öbür bölümlerden ayrılır.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının muayene altına kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak teşhisr.

Projeye en yaraşıklı Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek Yangın Merdiveni Kapısı hariçarı gerçek rahat oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yek Kanatlı Yangın Bapları; Vahit kanatlı tasar çizimıyla, daraç mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın takkadak emniyetli bir çıkış esenlar.

Yangın Kapısı kızılırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim cenahımızdan üretilen kapılar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Report this wiki page